اخبارسینما و تئاتر

سینما فقط سرگرمی و تفنن نیست

مراسم رونمایی و اکران فیلم «هفت بهار نارنج» به کارگردانی فرشاد گل‌سفیدی و تهیه کنندگی محمد کمالی‌پور شامگاه دوشنبه 13 اسفند ماه با حضور سازندگان فیلم، هنرمندان، مخاطبان و اهالی رسانه در گروه سینمایی هنر و تجربه در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.


به گزارش میزهنری،از روابط عمومی گروه سینمایی هنرو تجربه ،محمد کمالی پور تهیه کننده فیلم  در ابتدای برنامه با تشکر از حضور مخاطبان  گفت: این فیلم در زمان کرونا و با شرایط بسیار سخت ساخته شد و تنها کسی که باعث شد این فیلم ساخته و تمام شود شخص فرشاد گل سفیدی است که عاشقانه در شرایط بسیار سخت پای این کار ایستاد تا این فیلم ساخته شده و نتیجه‌اش این عاشقانه‌ای باشد که روی پرده خواهید دید و امیدوارم که در فضای مجازی برای این فیلم تبلیغ کنید تا این فیلم دیده شود

وی ادامه داد : تصمیم گرفتیم که این فیلم را در گروه هنر و تجربه اکران کنیم و ثابت کنیم که می‌توانیم با کمک یکدیگر و اطلاع رسانی، فیلم‌های شریفی که ساخته می‌شوند را تبلیغ کنیم تا افراد بیشتری بتوانند فیلم را ببینند.

فرشاد گل‌سفیدی کارگردان اثر نیز  گفت: از مخاطبان خواهش می‌کنم و می‌خواهم که از سینمای مستقل حمایت کنند و در صفحات مجازی و به هر شکل که می‌توانند از این فیلم بگویند تا این فیلم دیده شود.

علی نصیریان بازیگر اصلی فیلم نیز گفت:  خیلی خوشحالم که این فیلم اکران می،شود و در آن حضور دارم  درست است که بخشی از سینما تفنن و سرگرمی است اما همه سینما تفنن و سرگرمی نیست  و بخصوص از جوانها می خواهم  که این مسئله را تبلیغ کنند که سینما صرفاً محل تفریح و تفنن نیست. درست است که سینما جذابیت‌های سرگرم کننده‌ای دارد اما سینما یک موضوع و یک مسئله انسانی است و در فیلم سینما است که  مسائل جامعه شناختی و روانشناختی مطرح  و باز می‌شوند و انسان کالبد شکافی انسانی رخ می دهد .

نصیریان تاکید کرد : نباید با تاکید بر تفنن و سرگرمی جامعه و مخاطب  را از ذوق و زیبایی که باید در هنر باشد و مسائل اجتماعی و انسانی جدا کنیم. بالاخره مخاطب وقتی فیلمی را می‌بیند باید یک مفهوم و معنایی را برداشت کند به قول یک کارگردان تئاتر آلمانی تئاتر یک نویسنده ندارد، نویسنده اول متن را می‌نویسد، کارگردان با کارگردانی‌اش متن را بازنویسی می‌کند و بعد از آن بازیگر با بازی‌اش و در نهایت تماشاگر با نگاه به اثر و برداشتی که از آن دارد دوباره کار و محتوا را بازنویسی می‌کند در نتیجه مردم باید وقتی که یک فیلم را می‌بینند برای محتوا و مضمون آن چیزی به همراه داشته باشند و چیزی در ذهن آنها شکل بگیرد و ما نباید صرفاً به سرگرمی و تفریح اکتفا کنیم آن وقت فیلم‌هایی که مفاهیم و محتوایی در بر دارند محروم بمانند، دیده نشوند و در نهایت باعث ضرر و زیان تهیه کنندگانشان شوند.

بازیگر پیشکسوت سینما و تاتر افزود : خواهش من  این است  جامعه باید از سینمای  واقعی و درست و هنرمندانه که دارای مضامین، محتوا و زیبایی هنر است بهره‌مند شود و از آن  حمایت کند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *