اخبارسینما و تئاتر

آیا میلیاردرها با خرید رسانه‌ها، فرهنگ را در انحصار خود می‌گیرند؟

بازیگر سریال «مد من»، می‌گوید میلیاردهایی مانند «ایلان ماسک» و «جف بیزوس» با ثروت خود، راه ورود به بحث‌های فرهنگی را باز می‌کنند.


به گزارش میزهنری، «جان هم»، بازیگر مطرح سریال «مد من» (Mad Men)، معتقد است که میلیاردهایی مانند «ایلان ماسک» و «جف بیزوس» با استفاده از ثروت خود، راهی برای ورود به بحث‌های فرهنگی باز می‌کنند.

این بازیگر ۵۳ ساله، در سریال «برنامه صبحگاهی» (The Morning Show) اپل تی‌وی+، نقش میلیاردری به نام «پل مارک» را ایفا می‌کند که به دنبال خریداری شبکه خیالی یو‌بی‌ای است. شخصیت «پل مارک» با «ایلان ماسک» مقایسه می‌شود؛ ماسک نیز در عرصه فناوری فعال است و توئیتر را در سال ۲۰۲۲ به مالکیت خود درآورد.

هم در گفت‌وگو با «ورایتی» بیان می‌کند: «این افراد با استفاده از پول خود، راه ورود به بحث‌های فرهنگی را باز می‌کنند. بیزوس با کنترل تراکنش‌های آنلاین و خرید روزنامه «واشینگتن پست»، به یک بلندگو برای بیان عقاید خود دست یافته است. ماسک نیز با خرید توئیتر و تغییر نام آن، یک نهاد متفاوت ایجاد کرده و از آن به عنوان بلندگوی شخصی خود استفاده می‌کند.»

همچنین او از افزایش ثروت و قدرت در دستان عده‌ای محدود ابراز نگرانی می‌کند و می‌گوید: «این افراد، به جای اینکه مانند اربابان خیرخواه گذشته عمل کنند که با ساختن بناهای بزرگ مانند «تالار کارنگی»، یادگاری از خود به جا می‌گذاشتند، امروز با خریداری کمپانی‌های رسانه‌ای بزرگ، از آن‌ها به عنوان بلندگویی برای بیان عقاید خود استفاده می‌کنند.» هم در ادامه اضافه می‌کند که قوانینی سخت‌گیرانه‌تر برای جلوگیری از انحصارطلبی وجود داشت، اما اکنون مقدار زیادی ثروت در دست عده‌ای معدود متمرکز شده است.

لازم به ذکر است که «جان هم» برای نقش‌آفرینی در «برنامه صبحگاهی» نامزد جایزه امی بهترین بازیگر مرد نقش مکمل سریال‌های درام و برای «فارگو» (Fargo) نیز نامزد امی بهترین بازیگر مرد شاخه مینی‌سریال و فیلم تلویزیونی بوده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *