به گزارش میزهنری، در این صبحانه خبر به حضور کاوه اکبر در جمع نامزدهای اولیه جایزه کتاب ملی آمریکا با رمان «شهید»، افتتاح نمایشگاه عکس «برداشت دوم» در باغ کتاب تهران، چاپ کتاب «مبانی ادبیات نمایشی» توسط محمدرضا دلیر، انتشار دفتر اول «شرح مثنوی سروری»، اجرای نمایش «پریزاد» به کارگردانی سعیده ترکاشوند در سالن خلیج فارس، و واکنش دنزل واشینگتن به انتقادات لهجهاش در فیلم «گلادیاتور ۲» میپردازیم. همراه ما باشید تا جزئیات این رویدادها را مرور کنیم.
1_کاوه اکبر نامزد جایزه کتاب ملی آمریکا
فهرست بلند نامزدهای جایزه کتاب ملی آمریکا در بخشهای مختلف اعلام شد و کاوه اکبر، شاعر و نویسنده ایرانی، با رمان «شهید» در بخش ادبیات داستانی حضور دارد. این رمان به زندگی یک جوان ایرانی ساکن آمریکا میپردازد که گمان میکند مادرش از مسافران پرواز شماره ۶۵۵ هواپیمایی ایران ایر بوده است.
2_افتتاح نمایشگاه عکس «برداشت دوم» در باغ کتاب تهران
نمایشگاه عکس «برداشت دوم» با حضور جمعی از عکاسان سینما در باغ کتاب تهران افتتاح شد. این نمایشگاه به مناسبت پاسداشت روز ملی سینما برگزار شده و آثار عکاسان سینما به نمایش گذاشته شده است.
3_انتشار کتاب «مبانی ادبیات نمایشی» توسط محمدرضا دلیر
کتاب «مبانی ادبیات نمایشی» نوشته محمدرضا دلیر در ۱۰ فصل توسط نشر هوران چاپ و روانه کتابفروشیهای سراسر کشور شده است. این کتاب به مباحث پایهای در ادبیات نمایشی پرداخته و منبعی مناسب برای دانشجویان و علاقهمندان به این حوزه است.
4_انتشار دفتر اول «شرح مثنوی سروری»
دفتر اول «شرح مثنوی سروری» اثر مصلح الدین مصطفی بن شعبان سروری (قرن نهم و دهم) در ۳ جلد با تصحیح زهیر طیب منتشر شد. این اثر کهنترین شرح جامع مثنوی است که در ترکیه کشف و با پژوهش عمیق منتشر شده است.
5_واکنش دنزل واشینگتن به انتقادات از لهجهاش در فیلم «گلادیاتور ۲»
دنزل واشینگتن به انتقادات از لهجهاش در فیلم «گلادیاتور ۲» واکنش نشان داد. او در این فیلم نقش یک برده سابق اهل شمال آفریقا به نام ماکرینوس را بازی میکند که به تاجری قدرتمند تبدیل شده است. واشینگتن در مصاحبهای با «امپایر» اظهار داشت که لهجهای که استفاده کرده، به نظرش مناسبترین انتخاب برای این نقش بوده است.
تا صبحانه خبری دیگر از میزهنری، روزتان پر از نغمههای هنری باشد!