شب پایانی جشنواره تئاتر خیابانی مریوان
روز چهارم و پایانی جشنواره تئاتر خیابانی مریوان با اجرای ۱۸ نمایش از گروههای داخلی و بینالمللی، شور و هیجان تماشاگران را از ساعت ۱۵ تا ۲۲ به اوج رساند. این اجراها در پارکها و میدانهای شهر فضایی دلانگیز آفرید و شب پایانی جشنواره را به یادماندنی کرد.
به گزارش خبرنگار میزهنری ،هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان در آخرین شب خود، مجموعهای از اجراهای متنوع را در پارکها و میدانهای شهر به نمایش گذاشت. از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۲۲:۰۰، تماشاگران شاهد ۱۸ اجرای هنری از گروههای داخلی و بینالمللی بودند که در نقاط مختلف شهر روح تازهای به خیابانها بخشیدند.
اولین اجرا با نمایش «دارستان» به نویسندگی و کارگردانی پیام رستمی از سنندج آغاز شد. این نمایش در پارک ملت به صحنه رفت و پس از آن، موجی از اجراهای همزمان در دیگر نقاط شهر آغاز شد. نمایش «سفر» از دهلران، «مستر دیفال» از کرمانشاه، «سایدا و شهر آرزوها» از مریوان، و «T» از بروجرد به ترتیب در دریاچه زریبار، پارک شانو، میدان امام حسین و پارک ملت اجرا شدند.
ساعت ۱۷:۰۰ اوج تنوع هنری بود؛ دریاچه زریبار میزبان نمایشهای «ترنج و غول درخت آرزوها» از اصفهان و «پیرمرد و دریا» از رشت شد. پارک شانو نیز پذیرای نمایشهای «چه سبزم امروز» و «شیر سرکش» بود. میدان امام حسین با «آخرین صید یک مرد ماهیخوار» از آبادان و نمایش بینالمللی «THE CHAIR» از ارمنستان همراه شد.
از دیگر اجراهای پرشور میتوان به «الشباب» از الجزایر اشاره کرد که در دو نوبت، ساعت ۱۷:۰۰ و ۲۲:۰۰، در پارک ملت به نمایش درآمد. این تنوع فرهنگی با اجرای نمایشی مشترک از آلمان و کانادا با نام «BANANA O RAMA» در کنار دریاچه زریبار تکمیل شد.
در واپسین دقایق جشنواره، نمایشهای «هچل» از اصفهان و «کالبد شکافی» از زاهدان، در پارک ملت به پایان این دوره از جشنواره رنگی ویژه بخشیدند و اختتامیهای به یادماندنی برای مخاطبان رقم زدند.
هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان با ۶۴ اجرا از ۳۴ اثر در ۴ بخش مختلف شامل بخش آزاد (مسابقه ایران)، بخش بینالملل، بخش برگزیده جشنوارهها و بخش نیشتمان برگزار شد. این اجراها طی ۴ روز (۲۱ تا ۲۴ مهر) در ۴ مکان مختلف انجام شد و هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۲ ادامه داشت. در این دوره، دریاچه زریبار با ۲۲ اجرا، پارک شانو با ۱۷ اجرا، پارک ملت با ۱۵ اجرا و میدان باوهرهشی با ۱۰ اجرا، میزبان گروههای هنری و مخاطبان بودند.